Haber

Ağzına Tabancayla Ateş Edilen Köpek Dilini Koydu: “Yaşarsa Su Bile Beslenip İçemeyecek”

Hatay’da kimliği belirsiz bir kişi tarafından sokak köpeği ağzından vuruldu. Dili kırılan köpek tedaviye alındı. Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Köpeği sistematik olarak besleyen öğretmen Yalım, “Hayat mücadelesi veriyor. Yaşarsa artık normal yemek yiyemeyecek. Su bile içemiyor” dedi.

“Vatandaşlar, Lili’nin ağzından kanlar akarak hareketsiz yattığını söyledi.”

Antakya ilçesine bağlı Kisecik Mahallesi’nde düzenli olarak sokak hayvanlarını besleyen öğretmen Fatma Betül Yalım’ın ‘Lili’ isimli köpeği önceki gece kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. Köpek ağzından yaralanırken çevredekiler tarafından fark edilerek haber verilen Yalım, dün sabah bölgeye gitti. Yalım yaralı köpeği veterinere götürdü. Köpeğin dilinin koptuğu, ağzında ise müdahale edilemeyecek saçmalıklar olduğu belirlendi. yağsız – Yağsız, Vatandaşlar, Lili’nin ağzından kanlar akarak hareketsiz yattığını söyledi. Olay yerine geldiğimde bana araba çarptığını sandım. Hemen Lili’yi veterinere götürdüm. Orada çekilen röntgen filminden olayın büyük bir vahşet olduğunu anladık.”söz konusu.

“Dilini koparmış köpeğin ağzında çok fazla salya tespit etti.”

Yalım, tedavi sırasında veteriner tarafından yapılan inceleme sonucunda tabancanın köpeğin ağzına sokularak ateş açıldığının belirlendiğini söyledi.

‘Veterinerimiz yaptığı incelemede olayın gece meydana geldiğini varsayıyor. Bir katil, savunmasız bir köpeğin ağzına tüfeği dayayıp ateş ediyor. Dili kesilen köpeğin ağzında çok fazla salya olduğunu tespit etti. Şu anda ciddi bakımda. Kırık dilin kalan kısmı dikildi. Ağzınızdaki salyaya müdahale edilemez. Hayatı için savaşıyor. Hayatta kalırsa, artık normal yemek yiyemeyecek. Su bile içemeyecek.”

“Masum, savunmasız bir hayvana bunu yapan katil, savunmasız çocuklarımıza da zarar verebilir.”

Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldığını belirten Yalım, şunları söyledi: “Yetkili mercilere şikayetimizi ilettik. Kamera kayıtları inceleniyor. Bu suçlunun bir an önce bulunmasını ve caydırıcı cezaların verilmesini istiyoruz. Ben öğretmenim. Temiz, savunmasız bir hayvana bunu yapan katil, savunmasız çocuklarımıza da zarar verebilir. Bu nedenle yetkililerimizden bu katilin bir an önce yakalanmasını istiyoruz.”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu