Yaşam

Aleyna Tilki’nin Doğum Haritasına Göre Ona Şöhret ve Zenginlik Veren Özel Konum Nedir?

Aleyna Tilki, son yılların yıldızı parlayan en genç müzikçilerinden bir tanesi oldu. Kısa vakitte ününü dünyaya yaymayı başaran genç müzikçinin, ‘Cevapsız Çınlama’, ‘Sen Olsan Bari’ ve “Dipsiz Kuyum” üzere müziklerini çok sevdik, çok dinledik. Hoş ve duru sesi ile mesleğinde emin adımlarla yürüyen Tilki’nin giydikleri ve söyledikleri daima olay oluyor. Peki, nedir ona bu ünü ve zenginliği getiren, diye merak ediyorsanız cevap doğum haritasında gizli…

28 Mart 2000 yılında doğan Tilki’nin burcu ve yükseleni merak edilen özellikleri ortasında yer alıyor.

Başarılı müzikçi bir Koç burcu bayanı lakin doğum haritasında Güneş burcu dışında öbür bir Koç burcu yerleşimi yok. Onun dikkat çeken en kıymetli pozisyonlarından birisi Venüs burcu ve Merkür burcu!

Venüs ve Merkür burcu Balık olduğu için şöhret kapısını kısa vakitte çaldı.

İlk single’ı ile pop müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Tilki’nin ününe diyecek yok. Sağlam adımlarla ilerlediği mesleğinde ün kazanmasının nedeni Venüs Balık yerleşimidir. Venüs Balık burcunda şahsa muvaffakiyet ile birlikte gelen şöhret ve saygınlık katar.

Venüs burcu Balık özelliği onu merhametli bir karakter yapıyor.

Onu özel hayatında daima optimist ve keyifli gördük. Bu onu Koç burcu gücünden uzaklaştırıyor. Kendisi tam bir Balık bayanı üzere müspet ve elinin dokunduğu her yeri güzelleştirmeye çalışıyor. Hakikaten, geçenlerde verdiği konserin gelirini yangın bölgesinde hayatını kaybeden Şahin Akdemir ismine hatıra ormanı yapılması için bağışlayan genç müzikçi ‘Yaptığım yardımları kimse bilmez. Çok yardım yaparım’ açıklamasında da bulunmuştu.

Sesinin hoşluğunu de buradan alıyor…

Venüs Balık şöhret getiriyor ancak bu hoş sesin sırrı nedir, diye soracak olursanız Merkür Balık şahsa ses ve kulak konusunda yetenek verir. Müzikçinin hoş sesinin arkasındaki bahtı doğum haritasında zımnî fakat ağır çalışmalarını da takdir etmek gerekir.

Onu devamlı güler yüzlü ve esprili görmek mümkün!

Genç müzikçi sırf sesi ile değil, farklı şekli ve hoş fiziği ile de dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Hakkını vermek lazım, demek yerine daha çok tenkide maruz kalan Tilki’nin yaptığı açıklamalar da her keresinde olay oluyor. Lakin ne olursa olsun onun maksadından şaştığını görmek çok güç. Hayatın zorluklarını sürekli kendinden emin bir gülümseme ile karşılıyor.

Venüs Balık yerleşimi zenginlik ve tanınırlık veriyor.

Venüs Balık yerleşimi ona birebir vakitte bolluk ve rahmet gücü de katar. Büyük bir yarara sahip olmasını ve bunu yardım için kullanmasını Venüs Balık tavrı olarak pahalandırmak mümkündür. Venüs Balık yerleşimi olanlar er ya da geç isminden kelam ettirirler. Bu genelde âlâ bir şöhret ile birlikte gerçekleşir.

Sizin doğum haritanızda Venüs burcunuz nedir? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu