Haber

Fenerbahçe’den derbi hakemi Ali Koç’un iddialarına yanıt: Manipüle edenleri dikkate almayın

Beşiktaş-Galatasaray derbisine hakem Ali Şansalan’ın atanmasının ardından sosyal medyada Fenerbahçe Lideri Ali Koç’un Şansalan’ı istediği iddia edildi. Sarı lacivertli kulüp, iddiaları sert bir dille yalanladı.

“GÜNDEMİN NE KADAR MANİPÜLATİF NOKTAYA GETİRİLEBİLECEĞİNİN FOTOĞRAFIYDI”

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Bugün TFF tarafından yapılan hakem atama duyurusunun ardından gündeme ilişkin bu açıklamayı yapıyoruz. Galatasaray muhabirlerinin oluşturduğu Beşiktaş-Galatasaray maçını hakem Başkanımız Ali Koç yönetecek. dijital medya ve anonim sosyal medya hesapları üzerinden koordineli hareket eden ‘s tarafından talep edilen gündem, bir kulübün yönetim kurulu ile ilgili olarak futbol gündemini ne kadar manipülatif getirebileceğinin fotoğrafı oldu!

“ALİ KOÇ’UN YÖNLENDİRMESİ OLMADI TABİ”

Elbette Başkanımız Ali Koç’un ve Kulübümüzün iki takımın maçıyla ilgili herhangi bir yorumu, görüşü, kimseyle görüşmesi ve yönlendirmesi olmadı! Fenerbahçe’nin hakemlerle ilgili tek gündemi: Adana Demirspor, Alanyaspor, Vavacars Fatih Karagümrük, Başakşehir ve son olarak İstanbulspor maçlarında hakemlerin takımımızı yarış dışı bırakmaya çalışması ve bu bahiste etkisi ve yönü olan VAR’ın hesabıdır. bu bahsin sorumluları!

“KONUYU KAPATTIK”

Söz konusu hakemle ilgili değişmeyen tek yorumumuzu, takımımızı şampiyonluk yarışından çıkarmak için ortaya koyduğu maç yönetiminin ardından 17 Ekim 2021 tarihinde yaptık ve bu konuyu kapattık! Bu konuda manipüle edenleri, Fenerbahçe üzerinden oluşturdukları gündemle derbi maçında kendisine çıkar sağlamaya çalışanları kamuoyundan rica ediyoruz.”

akcakoca-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu