Haber

İşte Talas’ın gerçek gücü

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyesporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle belediye hizmet binası önünde görüşmeye geldi.

Burada kısa bir değerlendirme yapan Önder Yalçın, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Çok şükür bunun keyfini yaşıyoruz. Ancak bayrama çevirmeye hakkımız varken, depremzedelerimiz ve aileleri şehit olan çocuklarımızla birlikte kutlamak istedik. Böylece o yavruların gönlünü kazanacağız. Başlarına vuracağız ve ‘acımız kadar gücümüz var’ sloganıyla yolumuza devam ettiğimizi göstereceğiz. Düşündüğün için seni tebrik ederim. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki ile bayramda sohbet edip hazırlıklarımızı tamamladık. Kendilerine maddi yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

“YARDIM ÇALIŞMALARIMIZI TAÇLANDIRIYORSUNUZ”

Depremde bölgeye yapılan yardımlardan da bahseden Başkan Yalçın, “6 Şubat günü saat 4.17’de deprem olur olmaz Valimiz ile görüşerek hazırlıklarımıza başladık ve hızla bölgeye yardımlarımızı göndermeye başladık. Yardım etmek için elimizden geleni yaptık. Elbistan’da konteyner yaşam şehri kurduk. Onikisubat Belediyesi ile kardeş şehir olduk. Çok şükür Talas Belediyesi olarak Osmaniye’de, Hatay’da, Kahramanmaraş’ta yani deprem bölgesinde depremzedelerin yanında olduk. Şehrimize gelen kardeşlerimizle bir aradaydık. Çalışmalarımızın taçlandırılması olarak bölgeye gidiyor olmanızdan dolayı çok mutluyum. Bu çok güzel bir niyet. Allah kabul etsin. Bunlar hayatın yumuşak yastıklarıdır. Bir çocuğun yüzündeki ve gözlerindeki duyguları hissetmek hepimiz için çok değerli. Başarınız için tekrar tebrikler. Sana iyi yolculuklar dilerim.” şeklinde konuştu.

Başkan Yalçın’ın konuşmasının ardından Talasgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Yunus İloğlu, teknik direktör Halil Aslan, teknik heyet, oyuncular ve yönetimle tek tek tokalaşarak Kahramanmaraş’a uğurladı. Talasgücü Belediyespor, deprem bölgesi Onikisubat ve Elbistan’da çocuklara futbol topları başta olmak üzere spor malzemeleri ve kitap dağıtarak oyunlar oynayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu