Haber

“Kılıçdaroğlu’na oy vermek suçtur” mu dedi? Destici manşete isyan etti

Cumhur İttifakı ortaklarından BBP Genel Lideri Mustafa Destici, Habertürk canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Destici, CHP ve Millet İttifakı’nı hedef aldı.

DESTİCİ’DEN ÇEKİCİ SÖZLER

Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığının açıklanmasının ardından CHP ve Millet İttifakı kaynaklı resmi ve trol hesaplardan 2 bine yakın görüntünün paylaşıldığını söyleyen Destici, bunun Cumhur İttifakı aleyhine kara propaganda amacıyla kullanıldığını savundu.

“DİYARBAKIR ANALARININ YALANLARINI GÖRDÜM”

Diyarbakır annelerini ziyareti sırasında söylediği bir sözün çarpıtıldığını kaydeden Destici, şunları söyledi: haberler yansıtılır. bir sözüm var Hafta başında Diyarbakır’daydım. Diyarbakır annelerini ziyaret ettim. Tabii oraya gittiğinizde o anaların, babaların feryatlarını görüyorsunuz. HDP il binasının hemen önü. ‘Çocuğum buradan gitti. Eşyaları buradan çıktı.’ diyor. HDP Grup Başkanvekili ismini veriyor. “Benim çocuğumu Adana’dan, Mersin’den aldılar” diyor.

“TERÖR ÖRGÜTÜSÜNÜN SİYASİ Uzantısıyla İŞ YAPMANIN BEREKET OLACAĞINI DEDİM”

Şimdi tüm bunları görüyorsunuz. Duygulanıyorsun. Orada terörle mücadeleye dayanarak söyledim: Bu binlerce şehidin kanını taşıyan binlerce çocuğu buraya zorla götürdüler, bir kısmını uyuşturucu bağımlısı hale getirerek dağa çıkardılar, bir kısmını da partiden yönettiler. bina, bazıları kız arkadaşı ve erkek arkadaşıyla. Bunu yapan bir terör örgütünün siyasi uzantısıyla iş yapmak, takviye istemek bunu yapanın diyetidir. Yapana bu diyeti ödemiyor yani CHP genel başkanı ödemiyor. Mehmetçiğimiz, askerimiz, polisimiz ödüyor. O Diyarbakır anaları, babaları ödüyor. ‘Bunu yapanın dünyada da ahirette de günahı vardır’ dedim. Ama görüyorsunuz, manşetlere çıkıyorlar. Destici, ‘Kılıçdaroğlu’na oy vermenin hem dünyada hem de ahirette günahı vardır’ dedi.”

cemisgezek-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu