Yaşam

Margot Robbie Cesur Sahneleri Nasıl Çektiğini Anlattı

Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı ‘Wolf of Wall Street’ (Para Avcısı) isimli sinemayla şöhreti yakalayan hoş oyuncu Margot Robbie, evvelki günlerde katıldığı Bafta: A Life In Pictures etkinliğinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 2013 imali sinemada partneri DiCaprio ile cinsellik içeren sahnelerde yer alan Robbie, çekimlerden evvel çok gerildiğini itiraf ederek; hamasetini toplamak için ne yaptığını anlattı.

Dicaprio İle Oynamıştı

32 yaşındaki Avustralyalı aktris Margot Robbie; Leonardo DiCaprio, Jonah Hill ve Matthew McConaughey ile birlikte rol aldığı 2013 imali ‘The Wolf of Wall Street’ sinemasında rol aldıktan sonra dünya çapında bir yıldız haline geldi. Robbie, sinemada DiCaprio’nun karakteri Jordan Belfort’un ikinci eski eşi Naomi Lapaglia’yı canlandırdı.

“Yapmamak İçin Çok Geç”

Ancak performansı geniş çapta alkışlanıp, hoş oyuncuyu Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri haline getirirken, muvaffakiyetinin beraberinde gelen şöhret Robbie için güzel hislere yol açmadı. Vanity Fair’a konuşan ünlü isim, mevzuyla ilgili şu sözleri kullandı:

Dünya çapında tanınmaya başladığım evrelerde bir şeyler oluyordu ve olan şeylerin hepsi ziyadesiyle berbattı. Anneme, ‘Oyunculuk yapmak istediğimi sanmıyorum’ dediğimi hatırlıyorum. Annem ise bana baktı ve düz bir tabirle; ‘Bence yapmamak için çok geç’ dedi. İşte o vakit tek yolumun ilerlemek olduğunu fark ettim.

“Bu Çok Tehlikeli”

Aktris, müdahaleci paparazzilere alışmanın da yapmayı öğrenmesi gereken bir şey olduğunu söyledi. “Annem, bakkala giderken fotoğrafımı çekmek istediğiniz için bir araba kazasında ölürse veya yeğenimi bisikletten düşürürseniz, bu ne için olmuş olacak? Bir fotoğraf için mi?” diye konuşan Robbie, kelamlarına; “Bu çok tehlikeli ama yine de garip bir şekilde hiçbir şey değişmiyormuş gibi geliyor” biçiminde devam etti.

“Her Şey Ortada Dengeliyor”

Ünlü isim, tüm toplumsal medya hesaplarını silmek üzere şöhretle başa çıkmanın yollarını bulmuş olsa da, hala rahatsız hissettiğini açıkladı:

Bu işi ve bu dünyayı insanlara şöyle anlatmaya çalışıyorum: Yüksekler hakikaten çok yüksek ve alçaklar sahiden çok alçak. Ve sanırım şayet şanslıysan, her şey ortada dengeleniyor.

Margot Robbie Yürekli Sahneleri Nasıl Çektiğini Anlattı

Tüm bunların akabinde Margot Robbie, ‘Wolf Of Wall Street’ sinemasında Leonardo DiCaprio ile müstehcen sahneler çekmeden evvel biraz yüreğe muhtaçlığı olduğunu açıkladı ve sonlarını yatıştırmak maksadıyla ‘birkaç bardak alkol’ aldığını itiraf etti.

Londra’da düzenlenen Bafta: A Life In Pictures etkinliğinde konuşan Margot, ekranda kendinden emin görünse de gerçek hayatta durumun bu türlü olmadığını anlattı:

Yalan söylemeyeceğim, cinsellik içeren sahnelerden evvel birkaç bardak alkol aldım zira gergindim; çok, çok gergindim.

22 Yaşındaydı

DailyMail’de yer alan habere nazaran; Robbie, Oscar ödüllü oyuncu ile birlikte cinsellik içeren sahnelerin yer aldığı ikonik sinemada rol aldığında, şimdi 22 yaşındaydı. Partneri DiCaprio ise ünlü isimden 15 yaş büyük.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu