Haber

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Beyazgül’ün açıklamasında,

Başkan Beyazgül, mesajında ​​29 Ekim 1923’ün tarihimizin en değerli dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, şu sözlere yer verdi:

“Şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşku ve sevinçle kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin İlanının 100. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusunu saygıyla anıyorum, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına rahmet ve minnetle. Tarihte yaşadığımız her türlü zorluğa katlandık. “Türk Milleti kanının son damlasına kadar üzerine düşeni yapmış, vatanını korumuş ve kollamıştır, vatan ve bayrak. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik operasyonları tek yürek olarak ortadan kaldıracağımızdan hiç şüphemiz yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne öncülük eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle. ‘Cennet vatanımızın 81 ilinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da konutları, dükkânları, otomobilleri Türk bayraklarıyla süsleyelim, gökler ve yer bayrak olsun!’ Cumhuriyetimizin 100. yılını sloganıyla selamlamaya ve bu gurur gününde paylaşmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizi var eden değerlere her zaman sahip çıkacağımıza inanıyor ve bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm gazi ve şehitlerini rahmet ve minnetle anıyorum. minnettarlık. “

cinarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu