İçerik

TikTok, YGA iş birliğiyle ilham verici iyilik hareketini başlattı

Cümbüş platformu TikTok, insanlığa fayda sağlayacak “çift kanatlı gençlik” yetiştirmeyi amaçlayan sivil toplum kuruluşu YGA ile iş birliği içinde #ilhamhareketini başlattı. 5-12 Aralık tarihleri ​​arasında TikTok’ta gerçekleştirilen #inspirationalgoodness hareketi kapsamında gençlerin duygu ve davranışlarını etkileme gücüne sahip olan ve rol model alınan içerik üreticileri, güçlerini daha keyifli, umutlu ve üretken gençler yaratmak için kullandılar. . İsrafın önlenmesine yardımcı olacak atık değerlendirme önerileri, siber zorbalık içeren çabalar, doğaya saygılı yaşam önerileri, hayvanlar üzerinde test edilmeyen çalışmaların kullanıldığı makyaj görüntüleri ve dezenformasyonla çaba gibi konularda bilimsel verilerle desteklenen içerikler öne çıktı.

 

Fırsat eşitliğinden sürdürülebilirliğe “ilhamım iyilik” dediler

İçerik üreticileri #inspirationalgoodness hareketi kapsamında TikTok’ta fırsat eşitliğinden sürdürülebilirliğe, sorumlu üretim ve sorumlu ticaretten kişisel gelişime kadar pek çok alanda gençleri teşvik edecek ve hem kendilerini hem de dünyayı geliştirmeleri için ilham verecek içerikler paylaştı. İçeriklerinin ardındaki emeği, zamanı, deneyimi ve bilgi birikimini ortaya koyan, “dünyayı daha iyi hale getirme” motivasyonunu yansıtan ve “ilham veren iyilik” diyen içerik üreticileri, bir hafta boyunca #ilhamimiyilik hashtag’i ile çok sayıda görsel paylaştı. Böylece #ilhamimiyilik hashtag’i kısa sürede 50 milyondan fazla görüntülenmeye ulaştı.

 

TikTok ve YGA, günümüzde içerik üreticilerinin duygu ve davranışlarını etkileme gücünden yola çıkarak “süper güç” dedikleri bu etkiyi güzelliğe yaymayı amaçlıyor. Güzelliğin bireye ve topluma fayda sağlayan içerikler üreterek mümkün olabileceğini göstermeyi amaçlayan TikTok ve YGA, özellikle gençleri kendi içlerindeki uygunluğu keşfetmeye ve dünyaya uygunluk tohumlarını ekmeye davet ediyor.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu