Haber

Zonguldak’ta annesini ve babaannesini öldüren kadın tutuklandı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı (31), uyuyan annesi Şeyda Çataklı (56) ile babaanne Medine Küçükkuyu’yu (77) bıçaklayarak öldürdü ve ceset parçalarını camdan dışarı attı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Devrek İlçesi Çaydeğirmeni beldesindeki konutta meydana geldi. Ruhsal sorunları olduğu öne sürülen Rabia Çataklı, uyudukları sırada annesi Şeyda Çataklı ve babaanne Medine Küçükkuyu’ya bıçakla saldırdı. Çataklı, annesini ve babaannesini bıçakladıktan sonra cesetlerinden parçalar kopararak pencereden dışarı attı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, dairenin kapısını kırarak eve girdi ve Rabia Çataklı’yı elinde bıçakla yakaladı. Anne Şeyda Çataklı ile anneanne Medine Küçükkuyu’nun cansız bedenleri otopsi için hastaneye kaldırıldı. Rabia Çataklı gözaltına alındı.

Medine Küçükkuyu’nun 2 gün önce kızının evini ziyarete geldiği öğrenildi. Haberi alan yakınları, olayın yaşandığı evin bahçesinde birbirine sarılırken, jandarma ekipleri incelemelerine devam etti. Ceset modüllerinin de atıldığı camın altında mutfak malzemeleri ve yiyecekler görüldü. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

TUTUKLANMIŞ

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde annesi Şeyda Çataklı ile babaanne Medine Küçükkuyu’yu bıçaklayarak öldüren ve cesetlerdeki kesikleri pencereden dışarı atan Rabia Çataklı, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçük parmağını koparıp yuttu

Olayla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, Rabia Çataklı’nın cinayet anında evde ağladığını belirledi. Gözaltına alınan Çataklı’nın yaptığı konuşmada sadece tekbir aldığı ve polise ifade vermediği öğrenildi. Sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesine kaldırılan Çataklı’nın burada yapılan muayenede serçe parmağını ısırarak yuttuğu öğrenildi.

ercisajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu