Teknoloji

2024 Opel Corsa Tanıtıldı

Alman otomobil devi Opel , Türkiye’nin en çok satan modelleri arasında yer alan Corsa’yı oluşturdu. Yapılan çalışmalar sonucunda bir süre önce yenilenen Astra ile direkt çizgiye geldi. Corsa eskisinden çok daha şık görünüyor. Ayrıca kaputun altında bazı değerli yenilikler de var. Gelin hep birlikte makyajlı Opel Corsa’ya daha yakından bakalım.

Makyajlı Opel Corsa’daki en dikkat çekici yeniliklerden biri ” vizör“adlı kapalı ızgara tasarımı yeni nesil farlar katma. LED’lerle desteklenen far tasarımı araca çok yakışmış. Güncellenen Corsa, ön kısımdaki şık tasarımı bal peteği tampon ızgarasıyla tamamlıyor.

Güncellenen Opel Corsa ile tanışın

Makyajlanan Corsa’nın arka kısmına baktığımızda eski ve yeni tasarımı görüyoruz. harmanlanmak tanık oluyoruz. Bu içerikte; arka ışıklar neredeyse tamamen aynı kaldı. Ancak daha önce bagaj kapağının sol alt kısmında yer alan Corsa yazısı artık tamamen bagaj kapağına yayılmış olacak. Tüm bunlara ek olarak, şimdi nihayet Corsa’da balıksırtı antenvar.

Makyajlı Opel Corsa’nın iç mekanında pek bir değişiklik görmüyoruz. Dijital ekran ve dokunmatik bilgi-eğlence ekranı yeni modelde aynı şekilde karşımıza çıkıyor. Vites topuzu yerine küçük bir düğmenin kullanıldığı otomobil, bu sayede daha geniş hissedilen bir iç hacme kavuşmuş. Android Auto ve Apple CarPlay gibi özellikler standart olarak tüketiciye sunulacak. Bu ortada; Qualcomm’un tescilli bir Snapdragon işlemcisi ile eşleştirildi. 10 inç boyutubilgi-eğlence ekranını da tercih edebilecekler.

Opel Corsa, Türkiye’de 1.2 litre motora sahip olmaya devam edecek. Ama dahası var. opel bu motor hafif hibrit sistem da eklendi. Corsa’nın elektrikli versiyonu olan Corsa-e için yeni bir seçenek var. Bu araba artık 115 kW’lık bir motorla donatılmıştır ve 402 kilometre Aynı zamanda bir pil teklif aralığı ile satışa sunulacak. 100 kW’lık motoruyla 357 km menzil sunan mevcut Corsa-e de yoluna devam edecek.

2024 modeli olarak lanse edilen ve 2023’ün son çeyreğinin prestijiyle yollarda görmeye başlayacağımız makyajlı Opel Corsa fiyatınNe olacağı merak konusu…

Opel’in Türkiye güncel fiyat listesi için:

haberbiga.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu