Haber

Adana’da Sevgilisini Rehin Alan Şahıs Polis Tarafından Etkisiz Bırakıldı

Adana’da görüşmediği sevgilisini rehin alıp boğazına bıçak dayayan şahıs, polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yenidoğan Mahallesi Girne Bulvarı Yüreğir Mahallesi’ndeki benzin istasyonunda meydana geldi. Tezlere göre Sibel K., madde bağımlısı olduğu ve arkadaş olduğu iddia edilen Bilal S.’den bir süre önce ayrıldı. Bilal S. dün öğle saatlerinde kız arkadaşını yolda gördü ve son kez konuşmak istediğini söyledi. İlk başta tereddüt eden genç kız, Bilal S.’nin kullandığı 01 RU 896 plakalı araca bindi. Sibel K.’nin boğazına tuttu.

Durumu gören istasyon görevlileri hemen polisi aradı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Aracın çevresini saran ekipler, şahsı ikna etmeye çalıştı. Boğazına bıçak dayadığı Sibel K. gözyaşı dökerken, ekipler adamın dalgınlığından bir an yararlanarak etkisiz hale getirdi. Kolunda ve boğazında hafif bıçak izleri bulunan Sibel K.’ye ilk müdahale sağlık görevlileri tarafından yapıldı.

Polise Bilal S.’ye aşık olduğunu ancak bir süre önce ayrıldığını söyleyen Sibel K., “Yolda yürüyordum. Arabasıyla yanımda durup benimle konuşmak istediğini söyledi. son kez araca bindim.Benzin alacağım diyerek durağa girdi ve park ettikten sonra bıçağı boğazıma dayadı.’Boğazımı ve kolumu bıçakla kaşıdı’ diyerek,’ Eğer beni bırakırsan, seni öldürürüm. O zaten bir uyuşturucu bağımlısı. Onu istemiyorum.” Gözyaşları döktü.

Etkisiz hale getirilen Bilal S., daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. – ADANA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu