Haber

AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu; Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe koordinatörleri, Felahiye İlçe Başkanlığı ve İlçe Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu; Cumhurbaşkanımızın dün açıkladığı doğalgaz rezervleri sayesinde yaktığımız gazın parası Türkiye’de kalacak” dedi. Çopuroğlu, Felahiye İlçe Başkanlığı’ndaki konuşmasını şöyle sürdürdü; “Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı bir şey vardı. ‘Müjdesini vereceğiz’ dedi. “Benzinle yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız açıkladı. Aynı şeyi Felahiye’ye gelecek doğalgazda da göreceğiz. Yaktığımız gazın parası Türkiye’de kalacak. Milyarlarca metreküp doğal gaz var. Bu eskidendi, ama bir yiğit gerekliydi.”

Çopuroğlu, Tarım Bakanlığı’nın yaptığı gerekçeye değinerek; “Tarım Bakanlığımız çiftçiye verilen takviyeleri ve durumu ülkenin gözü önünde projelendirmek için önemli bir çaba harcıyor. Dünya liderimiz var. Cumhur İttifakı ile çalışan bir yönetim tarzımız var. Biz yerel yönetimler olarak , Kayseri teşkilatı olarak bir avantajımız daha var 17-0 kazandık Elhamdülillah şu ana kadar azimle ve sıfır kusurla çalıştık Allah’ın izniyle önümüzde güzel bir Türkiye bırakacağımız bir döneme giriyoruz. dedi.

İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve beraberindeki heyetin ikinci durağı Özvatan ilçesi oldu. İlçe teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Şaban Çopuroğlu burada açıklama yaptı; Cumhur İttifakı’nın birliğinin sahalara da yansıdığını ve 17-0’lık belediyecilik kazandıklarını hatırlatan; “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap var. Onların birliğinin rahmetine ortak oluyoruz” dedi. İl Başkanı Çopuroğlu ve il teşkilatı üyeleri daha sonra esnafları ziyaret etti. Özvatan Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Çopuroğlu burada açıklama yaptı; “İlçelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Amacımız hem belediye başkanları hem de ilçe başkanları ile birlikte belirleniyor. Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

İl Başkanlığı’nın üçüncü ziyaret yeri ise Sarıoğlan İlçesi oldu. Sarıoğlan İlçe teşkilatını ziyaret eden Önder Çopuroğlu; Yeni ilçe teşkilatına ‘hayırlı olsun’ derken, daha önce ilçe teşkilatında görev yapanlara plaket takdim etti. Taşra teşkilatının son durağı ise Akkışla oldu. Akkışla ilçesinde ilçe teşkilatı üyeleri ile toplantıya gelen Önder Çopuroğlu; İlçe teşkilatlarının ziyaret programlarının daha sıklaştırılacağını vurgularken, “Hedefimiz belli, yarın seçim olacak gibi ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz” dedi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu