Haber

Altay Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulunda Yeni Başkan Seçildi

Altay SporKulübün muhteşem genel kurul başkanlığına Murat Pervane seçildi.

İzmir Aktif Futbol Hakemleri Derneği Sempozyum Salonu’nda Atatürk Stadı’nda düzenlenen muhteşem genel heyet, divan divan seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Genel kurula katılanların Altay Marşı’nı okumasının ardından konuşan mevcut lider Ayhan Dündar, 1,5 yıllık Cumhurbaşkanlığı döneminde büyük fedakarlıklar yaparak bayrağı teslim etme gününe geldiklerini söyledi.

Altay için çok zor bir dönemden geçtiklerini belirten Dündar, “Yola çıktığımızdan bu yana geçen sürede çok daha fazlasını yapmak istiyorduk ama imkanlar doğrultusunda görevimizi günün şartlarına uygun şekilde sürdürmeye çalıştık. Altaylılar, hiçbir kirli işe sebep olmadan, ne yazık ki bazen önlenemeyecek durumlar olabiliyor, kulübümüzde herkesin bildiği gibi “Çok büyük bir mali sorumluluk altında, ölüm anında hayatta kalma mücadelesi veriyor.”

Dündar, bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacaklarını ve Altay’a destek vereceklerini belirterek, Altay’ın yeniden ayağa kalkacak güce sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada yönetim beraat etti.

“Altay Vefa Yılı” ilan edilecek

Seçime tek listeyle giren Murat Pervane, konuşmasında Altay’da geçici bir başkanlık istemediklerini söyledi.

Asıl hedeflerinin takımın ligde kalması olduğunu belirten Pervane, ligden düşmeleri durumunda hemen toparlanıp bir üst lige, ardından da Süper Lig’e çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Transfer yasağını kaldırmak istediklerini vurgulayan Pervane, “Altay’a daha kontrol edilebilir bir bütçe getirmek istiyoruz. Spor okullarımızın çalışma kalitesini yeniden ele alacağız. Altyapımızı daha aktif hale getireceğiz. Altay sadece futbol değil.” Altyapımızın farklı branşları da içermesi gerekiyor. “Altay’ı hedefliyoruz.” dedi.

2023-2024 ve 2024-2025 yıllarını kapsayan “Altay Vefa Yılı” ilan eden Pervane, 110’uncu yıl için özel formalar hazırlayıp satışa sunacaklarını, 1 milyon forma satmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından yapılan seçimde kullanılan 96 oydan 92’sini alan Pervane, cumhurbaşkanı seçildi.

Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Erdal Kırtaş, Mithat Umutoğulları, Çiler Nazife Koşar, Hakan Rullas, Aydın Koç, Göksel Yıldırım, Şervan Yalçın, Moiz Mantel, Fatih Akkoyun, Gürkan Uğur, Nami Aslanoğlu, Süleyman Özkaral, Metehan Yeğen, Fuat Filiz, Tamer Kamber.

sehzadeler-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu