Haber

BİM patronundan Bahçeli’ye MHP’yi ayağa kaldıran yanıt: Fahiş fiyat uygulayan marketleri kapatın

mp BİM, “Bizi FETÖ ile tehdit eden parti liderlerine bir sözümüz var. Bu ülkenin güzel insanları sizin yalanlarınıza hiçbir şekilde saygı duymadı.” CEO Galip Aykaç resmi olarak yansımaların odak noktası oldu.

MHP AKÇAY’DAN BİM’İN PATRONUNA GÜÇLÜ TEPKİ

Aykaç’ın sözlerine son tepki MHP Küme Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’dan geldi. Twitter hesabından yazılı açıklama yapan Akçay, şu ifadeleri kullandı; “Küresel güçler dışarıdan saldırırken, yerel işbirlikçiler içeriden saldırıyor. Yerel işbirlikçiler kaos ve kriz yaratarak toplumda karamsarlık ve umutsuzluk yaratmaya, ekonomik operasyonlar ve fahiş fiyat artışlarıyla vatandaşlarımızı kışkırtmaya çalışıyor. denetimler artırılmalı, haksız kazanç sağlayanlar ortaya çıkarılmalı ve bedeli ödenmelidir.

“GALIP AYKAÇ MASKESİNİ DÜŞÜREREK GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİ”

22 Kasım 2022 tarihli Grup Toplantımızda liderimiz, “Sürekli artış gösteren zincir marketlerin FETÖ ile bağlantısı ve ilişkisi titizlikle araştırılmalıdır. Milletimizin sırtına zam yapmak isteyenler bizi bulur” dedi. her yerde.” Görünen o ki Önderliğimizin açıklamaları gerçek olmuş, gözünü vatandaşlarımızın masasına dikmiş BİM İcra Kurulu Üyesi spekülatör Galip Aykaç da maskesini düşürerek gerçek yüzünü göstermiştir.

“ADALETE KARŞI HAK ETTİĞİ CEZAYI ALACAKTIR”

Elindeki ekonomik gücü ülkesine ve milletine karşı kullanan, fahiş fiyat artışlarıyla vatandaşın kanını emen Galip Aykaç gibi çılgınlar, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Partimizin istikametini milletin ağzıyla çizmeye çalışıyorlar. FETÖ, adalet karşısında hak ettiği cezayı er ya da geç alacaktır. BİM dahil bazı süpermarketlerde; toptancı, nakliye zinciri, perakende zinciri, stok depoları ve marketler birebir mülkiyet zinciri içindedir. Bu nedenle kendi mağazalarında üretir, nakleder, dağıtır, stoklar ve satarlar.

“YAPTIRILMALI VE KAMUOYUNA AÇIKLANMALIDIR”

BİM’in de içinde bulunduğu beş market zinciri bununla yetinmemiş, marketlerin ortasında bir ağ oluşturup market fiyatlarını diledikleri gibi belirleyerek kartelleşme hatasına düşmüşlerdir. Bu nedenle 2.7 milyar TL para cezası ödediler. Para cezaları onları rehabilite etmedi. Fahiş fiyat uygulayanlar önce geçici kapatma cezası almalı, kamuoyuna teşhir edilmelidir. Fahiş fiyat uygulamaya devam ederse firmalar tamamen kapatılmalı, firma sahibi ceza aldığı bölümde faaliyet gösteremez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu