Haber

Çaykur Rizespor’da Emirhan Topçu: Sadece 3 puan için sahaya çıkacağız

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü TÜMOSAN Konyaspor’u konuk edecek Çaykur Rizespor’un oyuncularından Emirhan Topçu, “Bundan sonra içeride ve dışarıda ne olursa olsun, Sadece üç puan için sahada olacağız. Rakip kim olursa olsun beklentilerimiz var.” söz konusu.

Emirhan Topçu, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın mensuplarına, ligin son haftasında VavaCars Fatih Karagümrük karşısında aldıkları 4-0’lık mağlubiyetin kötü oyun sonucu kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Son haftalarda özellikle kendi maçlarında çok fazla hakem hatası yapıldığını savunan savunmacı, “Alanyaspor maçını kaybetmemizin nedeni hakemin kararı olabilir ama Karagümrük maçını kaybetmemizin nedeni değildi. Hakem, kötü oyunumuz ama verilmeyen penaltılar ve maç 0-0’ken verilen ve verilmeyen faul kararları bizi etkiledi. “Belki bir sayı atardık ama çok kötü oynadığımızı kabul etmemiz lazım. “dedi.

Emirhan, genç bir kadroya sahip olmalarına rağmen ligde genel olarak iyi bir performans sergilediklerini belirterek, “7 yıldır Rize’deyim. İlk defa bu kadar sıkı çalıştığımızı görüyorum. Teknik direktörümüz kesinlikle” dedi. etkisi var. Takımdaki herkesin yaşı birbirine yakın olduğu için herkes istiyor. Herkes kendisi için oynama şansını yakalamak istiyor.” “Herkes oynamak istiyor ve ne kadar çok çalışırsa o kadar oynama şansı buluyor. Ortada çekişme ve rekabet ortamı olduğu için herkes hayatta kalma mücadelesi veriyor.” İfadelerini kullandı.

25 günlük zorlu lig fikstürünü geride bıraktıklarını ve hafta sonu TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacaklarını belirten 23 yaşındaki futbolcu, “Yoğun tempoyu atlattık. Gerçekten yorucu bir tempoydu. Yapamadık.” Bu süreçte deplasmanda istedik. Deplasmanda da bir çıkış yapmamız lazım. İç sahada gerçekten iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. “Rakiplerimizin bizim sahamızda zor günler geçirdiğini düşünüyorum.” değerlendirme.

Emirhan Topçu, ligde hiçbir maçın kolay olmadığının altını çizerek, şöyle konuştu:

“Ligde son sırada yer alan Karagümrük’ten beşinci sıradayken 4 gol yedik. Ligde ne olacağı belli değil. Konyaspor da zor bir takım ve puana ihtiyacı var, puana ihtiyacı var ama Hedeflerimiz daha büyük. Daha fazla puana ihtiyacımız var. Ne olursa olsun, hem yurt içinde hem yurt dışında sadece 3 puan için sahada olacağız. Rakip kim olursa olsun beklentilerimiz var.”

Her oyuncu gibi kendisinin de hedefleri olduğunu vurgulayan Emirhan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Genel olarak iki hedefim var. Milli takıma katılmayı çok istiyorum. Çaykur Rizespor’dan sonra ikinci hedefim Avrupa’ya gitmek. İnşallah başaracağım ama şu anda gerçekten bir hedefimiz, hedeflerimiz var. Çaykur Rizespor ile. Burada daha çok hedefe odaklandım. Milli Takım teknik direktörü Montella geldi ve tanışma fırsatı bulduk. Hedeflerim doğrultusunda heyecan verici. Umarım başarılı olurum ama zamana ihtiyacım var. Şu an en büyük heyecanım Çaykur Rizespor formasıyla oynamak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu