Haber

Firdevs Hanım ile Kızı Buluştu: Beren Saat ile Nebahat Çehre’nin Buluşması Herkese Ağır Nostalji Yaşattı

Bir dönemin efsane anne-kızı Aşk-ı Memnu’nun Firdevs Hanımı ve Bihter’ini canlandıran Nebahat Çehre ile Beren Saat, yıllar sonra buluştu.

Aradan yıllar geçmesine rağmen Aşk-ı Memnu tekrarları istisnasız her yıl izleniyorsa bunun en büyük sebeplerinden biri Firdevs Hanım ve Bihter’dir…

Aşk-ı Memnu’yu hiçbirimizin unutması mümkün değil, zamanının ikon dizisi ve Türk dizi tarihinin en efsane dizilerinden biri olmaya devam edecek! Şüphesiz.

Üstelik dizinin herkes üzerinde bıraktığı etki o kadar büyük ki, ‘Ya şöyle olursa?’ diye hâlâ merak ediyoruz. Aşağıdakilerle başlayan farklı senaryolar vardır:

Hepsi Firdevs Hanım ve Bihter’e çıkıyor… Hatırlarsanız ikisinin de sonu iyi bitmemişti. Bu hikayede yakılanlar Yöreoğlu’nun kadınlarıydı ?

Zaten bu aralar havada Aşk-ı Memnu rüzgarı esiyor. Yıllar sonra aynı projede bir araya gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yaşadığı Bihter-Behlül nostaljisi…

Yıllar sonra kuaförde tanışan Nebahat Çehre ile Beren Saat’in yayılan imajıyla şimdilerde, gizliden gizliye görmeyi umduğumuz o anne-kız buluşmasının nostaljisini yaşıyoruz: Firdevs Hanım ve huysuz kızı Bihter!

1. Hazırsanız sizi Aşk-ı Memnu nostaljisini doruğa çıkaran sosyal medya kullanıcılarının yorumlarıyla baş başa bırakıyoruz?

2. ?

3. ?

4. ?

5. ?

6. ?

7. ?

8.?

9.?

10. ?

11. ?

12. ?

13. ?

14. ?

15. ?

16. ?

17. ?

18. ?

19. ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu