Haber

İSTANBUL-ARNAVUTKÖY’DE kiralık evini İKİ KEZ yaktı; SAHADA UYUYORKEN POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

ARNAVUTKÖY’de kendisini terk eden eşine sinirlenen Recep Çakır, iddiaya göre kiraladığı evi iki kez ateşe verdi. Recep Çakır, polis tarafından boş tarlada uyurken bulundu, itfaiye ekipleri saat başı yanan eve müdahale etti. Gözaltına alınan Recep Çakır, “Burada atlarım var, onlara bakmaya geldim” dedi.

Arnavutköy’de iki kez itfaiyeye haber veren yangın, İmrahor Mahallesi’nde meydana geldi. Tartışmanın ardından evden çıkan eşine sinirlenen Recep Çakır, alkol aldıktan sonra kiraladığı evi ateşe verdi. Gece saat 22:30 sıralarında 3 katlı binanın zemin katında çıkan ilk yangına önce mahalle sakinleri, ardından itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sırasında Recep Çakır ve ailesinin içeride olduğunu düşünen sokak sakinleri, büyük endişe ve panik yaşadı. İtfaiyenin müdahalesi sonrası konutta kimsenin olmadığı ortaya çıktı.

İlk yangının ardından itfaiyeye tam adresten 1 saat sonra tekrar haber verildi. Gruplar da müdahale ederek alevleri söndürdü. Her iki yangında da üst katlarda oturanlar yara almadan kurtuldu.

İŞLENMİŞ TOPRAK ÜZERİNDE UYUYORKEN YAKALANDI Kiracı olarak yaşadığı Recep Çakır’ın evi yaktığını iddia eden bina sakinlerinin ifadeleri doğrultusunda çalışma başlatan polis, çevrede arama yaptı. Bu çalışmalar sırasında boş arazide kontrol yapan ekipler, yanan evin 200 metre ilerisinde Recep Çakır’ı uyurken buldu. Alkolün etkisiyle sızdığı belirlenen Recep Çakır’ı arayan polis ekipleri, kelepçe takarak gözaltına aldı. Basın mensuplarının “Evi siz mi yaktınız” sorusuna Recep Çakır, “Ben yakmadım. Burada atlarım var, bakmaya geldim” dedi. Recep Çakır, grup otomobiline bindirilerek polis merkezine götürüldü.

“BU EVİ ÇIKARSANIZ BU EVİ YAKACAĞIM”

Konut sahibi Ahmet Hoş endişelerini dile getirerek, “Bir yıldır burada kiracı olarak çalışıyorlar. Hurda toplayarak geçimini sağlıyordu. Eşiyle tartıştıktan sonra keyfi yerinde eve geldi. bu evi böyle yaptı.Normalde iyi bir insandı ama alkolün etkisiyle bu olayı fark etti.Apartman artık oturulamaz hale geldi.” söz konusu. Bina sakinlerinden İremsu Hoş, Recep Çakır’ın eşiyle tartıştığını öne sürerek, eşi evden çıkarken “Bu evden çıkarsan burayı yakarım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu