Haber

Yunan spiker: Erdoğan seçimlerde darbe almalı

Türkiye’nin yaşadığı büyük deprem felaketi ve Yunanistan’daki tren faciası sonrasında gösterilen karşılıklı dayanışma, iki ülke arasındaki diyalog köprüsünü yeniden kurmuştur.

Yunan bakanların Türkiye ziyaretleri ve birbirlerine verdikleri sıcak mesajlar sonrasında iki ülke arasındaki buzların eridiği anlaşıldı.

Ancak Yunan televizyonu Blue Sky’ın yaptığı bir yayın, sıcak atmosfere gölge düşürdü.

TÜRKİYE’NİN MİLLİ GURURU BOZULDU

Türkiye’nin yerli ve milli savunma sanayisinin elma projelerinden biri olan TCG Anadolu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim edildi.

Dünyanın ilk SİHA gemisi olarak hizmete giren TCG Anadolu, Yunanistan’da Ege Denizi’ndeki gerilimi tartışmaya açtı.

“EGE İÇİN TÜRK ISI MOTORLARI”

Blue Sky televizyonunun Yunanistan’daki spikeri Ioannis Theodoratos, TCG Anadolu’nun haberine göre, Atina yönetiminin Ege adalarını silahlandırmasıyla başlayan Türkiye-Yunanistan ortasındaki gerginliğe değindi, “Türkler Ege için motorları ısıtıyor”sözlerini kullandı.

“ERDOĞAN SEÇİMLERDE DARBE YAPMALI”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimde bir kez daha kazanmaması gerektiğini söyleyen Yunan konuşmacı, şunları söyledi: “Erdoğan’ın önümüzdeki 10 yıl iktidarda kalması hoş olmayan sürprizler getirebilir. Bu nedenle Erdoğan seçimlerde darbe vurmalı”söz konusu.

haber-acigol.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu